257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Slide thumbnail
Bestemmingen in Vietnam
Alles over Ho Chi Minh City!

Alles over Ho Chi Minh City

Informatie over bestemmingen in Zuid-Vietnam

Ben je op zoek naar meer informatie over bestemmingen die jij wilt gaan bezoeken tijdens je rondreis met Go2Vietnam.nl door Vietnam? Dan zit je hier goed. Op deze pagina kun je ontdekken wat de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam zijn, onderverdeeld per regio. Per bestemming vind je hier uitgebreide informatie met de leukste bezienswaardigheden, lekkerste eetgelegenheden, hotels en praktische informatie over vervoer en excursies.

Op deze pagina gaan wij in op de volgende onderwerpen:

Introductie Ho Chi Minh City

Ho Chi Minh City is de grootste stad van Vietnam en de meest energieke en moderne van het land. Toch gaat al die moderniteit nog niet ten koste van het karakter van de stad. Nog altijd vind je er veel streetfood, verrassende steegjes, lokale marktjes en tempeltjes waar de wierook je de adem beneemt.

Tussen de eigentijdse wolkenkrabbers en langs de kronkelende Saigon Rivier tref je ook nog oude koloniale gebouwen aan, de plaatsen die herinneren aan het turbulente verleden van Vietnam, maar ook de hipste clubs en leuke rooftop bars.

Voor een echte Vietnamese ervaring raden wij de Ben Thanh Markt aan. Je kunt er lekker eten en op zoek naar mooie herinneringen aan Vietnam. Een t-shirt met de Vietnamese vlag bijvoorbeeld is razend populair! Of ga naar Cholon, het Chinatown van Ho Chi Minh City. Het is een van de leukste buurten van de stad. Natuurlijk zie je er veel restaurants en tempels. Hier ligt ook de Binh Tay Market, waar ongeveer alles te koop is wat er in Ho Chi Minh City en verre omstreken wordt gefabriceerd en verbouwd.

Ho Chi Minh City wordt door veel Vietnamezen nog altijd Saigon genoemd, de oude naam die het in de koloniale tijd van de Fransen kreeg. Maar na de vereniging van Noord- en Zuid-Vietnam in 1976 werd Saigon Ho Chi Minh City, vernoemd naar de communistische revolutionair, latere leider en president.

5 redenen om Ho Chi Minh City te bezoeken

 • Verken de markten en ontdek de achteraf straatjes via een Vespa scooter tour
 • Maak gebruik van de handige ligging van de stad om de Mekong Delta te verkennen
 • Leer meer van de Vietnam oorlog bij het War Remnants Museum en de Cu Chi Tunnels
 • Lekker hip: een drankje drinken vanaf een rooftopbar met prachitg uitzicht op de stad
 • Geniet van de heerlijkste lokale gerechten in restaurants maar ook de straatstalletjes

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Ho Chi Minh City? Met deze tips zul je je hier zeker gaan vermaken.

Bezienswaardigheden & activiteiten in Ho Chi Minh City

Wanneer jij een aantal dagen te besteden hebt in Ho Chi Minh City zijn dit bezienswaardigheden en activiteiten die zeker de moeite waard zijn.

War Remnants Museum

Voor de entree van het War Remnants Museum in Ho Chi Minh City tref je een aantal gevechtsvliegtuigen en andere militaire voertuigen. Ze zijn allemaal gebruikt tijdens de gruwelijke Vietnam oorlog die bijna honderd jaar duurde. In het jaar 1975 werd dit museum opgericht onder de naam ‘The Gallery of American Crime. In het jaar 1995 werd dit omgedoopt tot het War Remnants Museum. Dit oorlogsmuseum in Ho Chi Minh City heeft drie etages die gevuld zijn met foto’s, films en verschillende voorwerpen die een beeld schetsen over de meest donkere periode van Vietnam, waarin de Vietnamezen genadeloos bleven vechten voor hun onafhankelijkheid. Niet alle foto’s zijn even geschikt voor jonge bezoekers. Met name het beeldmateriaal waarin je de resultaten en gevolgen ziet van de gruwelijke chemische aanvallen die destijds zijn gepleegd.

Reunification Palace

Omstreeks de jaren zestig van de vorige eeuw, werd het herenigingspaleis gebouwd aan de Nam Ky Khoi Nghia straat. De opdracht hiervoor was afkomstig van de president Ngo Dinh Diem. Dit Franse paleis noemde men het het ‘Norodom Palace’. Het huidige ‘Reunification Palace’ werd echter nooit het onderkomen van president Ngo Dinh Diem, aangezien hij tijdens de bouw werd vermoord. De aanval kwam van de Zuid-Vietnamese generaal Duong Van Minh. Als reactie hierop werd het paleis bestormd door het Noord-Vietnamese leger en kort hierop werd het einde van de Vietnamoorlog aangekondigd. Hierna volgden onderhandelingen tussen Noor- en Zuid-Vietnam en kwam de Socialistische Republiek Vietnam tot stand. Sindsdien is het paleis omgedoopt tot Herenigingspaleis. In het paleis zijn tegenwoordig de president en diens ministers werkzaam.

Ben Thanh Markt

De overdekte markt Ben Thanh ligt in het centrum van Ho Chi Minh City tussen de straten Phan Boi Chau, Phan Chu Trinh, Le Thanh Ton en het plein Quach Thi Trang. Zowel de lokale bevolking als de toeristen komen graag naar deze plek. Het wordt zelfs gezien als het symbool van de stad. Op de Ben Thanh Markt kun je naar hartelust shoppen voor kleding, souvenirs, tassen, hoeden, schoenen, bloemen, verse producten en keukengerei. Voorheen lag de Ben Thanh markt aan de rivier, maar nadat deze in vlammen was opgegaan werd er uitgekeken naar een meer centrale ligging. De opening werd destijds in 1914 uitvoerig gevierd met vuurwerk, praalwagens en duizenden toeschouwers.

Cu Chi tunnels

Voor vele zijn de tunnels die tijdens de Vietnamoorlog werden gebruikt het boegbeeld voor die tijd. Menig film over deze tumultueuze tijd in Vietnam heeft dan ook hier bij de Cu Chi tunnels vlakbij het gelijknamige dorp hun opnames gemaakt. Samen met een gids krijg je toegang tot de tunnels en kun je aan den lijve ondervinden hoe spannend dit destijds geweest moet zijn. Hier leefden en sliepen namelijk veel soldaten en strijders tijdens bloedstollende gevechten die vlak boven hun hoofd afspeelden. De temperatuur, beperkte zuurstof en gebrek aan daglicht zorgden voor erbarmelijke omstandigheden. Tijdens je bezoek aan de Cu Chi tunnels krijg je tevens allerlei informatie over de boobytraps en andere manieren waarop de communisten hun belagers te slim af waren. Een ander onderdeel van de Cu Chi tunnels zijn de Ben Duoc tunnels.

Cho Lon

De Chinese wijk van Ho Chi Minh City staat bekend als Cho Lon. Het is gelegen aan de westelijke oever van de rivier. In dit stadsdeel leven hoofdzakelijk Chinezen die naar Vietnam zijn geëmigreerd. Eén van de meest interessante bezienswaardigheden van Cho Lon is de Quan Am Pagode uit 1816. De Chinezen noemen deze Boeddhistische tempel ook wel liefkozend de Wen Temple Lang. Veel mensen komen hier de goden aanbeden en branden er wierookstokjes. Je kunt er ook geld doneren en daarmee een plaatsje ‘inkopen‘ om voor langere tijd een wens of voorspoed kenbaar te maken. Ook wordt er regelmatig geld in de ovens gegooid. Dit zou de overleden personen ten goede komen na hun reïncarnatie. De vele zakken rijst die je er treft, zijn bedoeld om in tijden van nood mensen in eten te kunnen voorzien. Het is gebruikelijk om de knieën en schouders te bedekken alvorens je de tempel betreedt.

Streetfood Market

Het fenomeen Streetfood Market is ook Vietnam niet voorbij gegaan. Nu kun je in Vietnam en andere Aziatische landen vrijwel altijd op straat eten. Qua hygiëne kan dit behoorlijk spannend zijn. In Ho Chi Minh City hebben ze echter nu ook een meer westerse streetfood market, die deels vergelijkbaar is met food markets zoals je die in Antwerpen, Londen, Madrid en Amsterdam treft. Je kunt er bij verschillende kramen verschillende maaltijden kiezen, die je dan op een openbare ruimte gezamenlijk kunt nuttigen. Zo is er voor ieder een passend menu. De Streetfood Market van Ho Chi Minh is gelegen aan de Thu Khoa Huan niet ver van het Herenigingspaleis en de Ben Thanh Markt.

Het koloniale hoofdpostkantoor van Saigon

De ‘Buu dien Trung tam Sai Gon’ is een in koloniale Europese stijl opgetrokken postkantoor. Het ontwerp is afkomstig van de inmiddels wereldberoemde ingenieur Gustave Eiffel. De eerste steen van dit bouwwerk werd gelegd in 1886. Het loont zeker de moeite om het postkantoor van binnen te bewonderen. Het kleurgebruik alsmede de decoratie is erg mooi. En ook de twee wandschilderingen met titels als ‘Telegraphiques du Sud Vietnam et Cambodge 1936’ en ‘Saigon et ses environs 1892’ zijn bijzonder fraai te noemen. Boven de klok hangt het portret van de communistische leider Ho Chi Minh.

De Notre-Dame

De kathedraal in de binnenstad van Ho Chi Minh ‘Nha Tho Duc Ba’ staat ook wel bekend als de Notre Dame. De basiliek is gewijd aan de Maagd Maria en werd omstreeks 1877 gebouwd in Saigon. Men had de hoop dat ze vrede zou brengen naar Vietnam. De opdracht voor deze Rooms-katholieke kerk kwam van bisschop Isidore Colombert, een katholieke Franse missionaris. De rode tegels die op bakstenen lijken, zijn afkomstig uit Marseille. Pas in 1895 werden de twee torens met elk zes klokken toegevoegd.

Bezoek de Mekong Delta

Als je als een vogel boven de Mekong Delta zou kunnen vliegen, zie je een gigantisch (bijna 40 duizend vierkante kilometer) natuurgebied, waarin de Mekong en de Song Hau rivieren uiteen getrokken worden in netwerk van vele kleinere en grotere stromen die langzaamaan het land opslurpen en uiteindelijk allemaal uitmonden in de Zuid-Chinese Zee. Daartussen liggen kleine dorpjes, mangrovebossen, kokosplantages, drijvende markten en huisjes, rijstvelden en een groen waterlandschap dat zich het best per boot laat verkennen en ontdekken. Can Tho is de regionale hoofdstad en vooral beroemd vanwege de Cai Rang drijvende markt.

Bezoek de Cao Dai Tempel

De Cao Dai tempel is het centrum van het Cao Dai geloof, een mix van het boeddhisme, het christendom, de islam, het taoïsme en het confucianisme. Toeristen zijn welkom om de tempel te bezoeken en om meer te leren over dit geloof dat wordt beoefend door een paar toegewijde volgelingen. Elke Cao Dai beoefenaar draagt een wit gewaad met een extra sjerp om hun religie aan te duiden. De tempel zelf is bijzonder kleurrijk met draken en andere tekeningen op muren en plafonds.

Skybars

Een goed moment om afstand te nemen van de drukte en het lawaai van de stad, doe je door een bezoek te brengen aan één van de skybars in Ho Chi Minh City. Zo kun je bijvoorbeeld de skybar van de Centec Tower bezoeken. Het ultra hippe restaurant Shri heeft hier tevens een aangrenzend lounge terras, waarvandaan je een waanzinnig uitzicht hebt over de stad Ho Chi Minh. Of uitzicht vanuit het hoogste gebouw van de stad, namelijk vanaf de Heli Bar in Bitexco Financial Tower. Andere leuke skybars zijn: de Chill Sky Bar in de Ab Tower, Glow Skybar, Breeze Sky Bar en de heel betaalbare variant bij The View Rooftop Bar.

Ga naar de Jade Emperor Pagoda

Deze tempel is gebouwd in 1909 en het is één van de bekendste tempels in de stad. Het staat vol met beeldjes van helden uit oude tijden. In de tempel vind je ook 2 grote beelden van twee generaals die, zoals de legende zegt een groene draak en witte tijger hebben verslagen. Je vindt hier veel locals die komen bidden voor de tempel. Deze Pagoda, ook wel bekend als Tortoise Pagoda, is een van de vijf belangrijkste heiligdommen in Ho Chi Minh-stad. Temidden van de brandende wierook, voel je je kilometer verwijderd van de energieke stad.

De leukste slaapplekjes in Ho Chi Minh City

Wij hebben hieronder alvast de mooiste en leukste accommodaties in Ho Chi Minh City geselecteerd. Staat jouw droomaccommodatie er niet tussen? Neem dan contact met ons op of doe een reisverzoek voor een maatwerkreis. Met onze ruime ervaring met Vietnamreizen maak jij vast en zeker je droomreis waar.

Tip – voor een groter aanbod van hotels in Zuid-Vietnam klik hier: Hotels in Zuid-Vietnam

Prague Hotel ligt in District 1. Dat klinkt niet heel swingend, maar het is downtown Ho Chi Minh City, beter bekend met de oude naam Saigon.

Alagon Central Hotel in Ho Chi Minh, dat velen van ons nog altijd beter kennen als Saigon, is een klassiek stadshotel. Op maat geknipt voor reizigers die op een goede centrale locatie willen zitten.

Dit warme sfeervolle About Au Lac Legend ligt precies waar het te doen is, namelijk midden in Ho Chi Minh City, dat we misschien beter kennen als Saigon.

Populaire excursies in Ho Chi Minh City

Met deze excursies in Ho Chi Minh City kun je jouw rondreis door Zuid-Vietnam nog leuker en afwisselender maken. Boek een excursies voor vertrek vanuit Nederland, dat scheelt je een hoop geregel ter plaatsen!

Zelfs als je in de Cu Chi Tunnels staat is het best lastig je voor te stellen hoe gigantisch dit netwerk was. Met zo’n 250 kilometer (!) tunnel was het tijdens de Vietnam-oorlog een soort ondergrondse stad.

Bezienswaardigheden zijn belangrijk in een vreemde stad, maar je wilt ook de sfeer proeven, weten hoe mensen er leven, wat ze ‘s avonds doen, hoe het uitgaansleven eruit ziet.

Lekker eten van het ‘East meets West’ buffet, vanaf een traditioneel Vietnamees cruise de aan je voorbij trekkende sky line van Saigon bekijken, en ondertussen genieten van klassieke Vietnamese muziek en dans.

Andere leuke excursies in Ho Chi Minh City zijn:

 • Mekong Delta tour 2 dagen: Als je als een vogel boven de Mekong Delta zou kunnen vliegen, zie je een gigantisch (bijna 40 duizend vierkante kilometer) natuurgebied, waarin de Mekong en de Song Hau rivieren uiteen getrokken worden in netwerk van vele kleinere en grotere stromen die langzaamaan het land opslurpen en uiteindelijk allemaal uitmonden in de Zuid-Chinese Zee.
 • Bezoek de Cu Chi Tunnels per boot: Zelfs als je in de Cu Chi Tunnels staat is het best lastig je voor te stellen hoe gigantisch dit netwerk was. Met zo’n 250 kilometer (!) tunnel was het tijdens de Vietnam-oorlog een soort ondergrondse stad, waar de Vietcong zich in verschuilde. In het enorme tunnelstelsel waren woonruimtes, keukens, ziekenboegen, wapenfabriekjes, opslagfaciliteiten en zelfs theaters.
 • Bezoek de Cu Chi Tunnels & Cao Dai tempel: Het perfecte dagje uit buiten Saigon. Je ziet op deze tour twee totaal verschillende werelden, met als belangrijkste overeenkomst dat ze gecreëerd zijn door mensen die geloofden in waar ze voor stonden.
 • Ho Chi Minh City dagtour: Waarom het moeilijk maken als het makkelijk kan? Waarom zou je zelf alles gaan uitzoeken terwijl je gewoon in een dag de belangrijkste bezienswaardigheden wilt zien? Precies, zo’n dagtour met gids is handig, je hebt je eigen vervoer en je weet achteraf zeker dat je niks gemist hebt.
Tip – voor onze uitgebreide excursieslijst in Zuid-Vietnam klik hier: Excursies in Zuid-Vietnam

Reisverhalen over Ho Chi Minh City

Op het reisblog van Go2Vietnam.nl vind je allerlei reistips, artikelen ter inspiratie of ter voorbereiding voor een bezoek aan Ho Chi Minh City. Je vindt hier actualiteiten, vraag & antwoord en onze eigen Vietnam reisverhalen. Ook lees je hier naast onze eigen Vietnam tips, die van onze reizigers terug.

Tip – Voor meer leuke reisverhalen over Vietnam & Ho Chi Minh City klik hier: Vietnam reisblog

Er zijn twee dingen die Ho Chi Minh City tot zo’n ontzettend bijzondere stad maken: de ontelbare hoeveelheid scooters in het verkeer, en natuurlijk het fantastische aanbod aan overheerlijk streetfood.

De Vietcong tunnels (Cu Chi Tunnels) in Vietnam is een bestemming die mij altijd al gefascineerd heeft en al lang hoog op mijn bucket list stond.

Eten & drinken in Ho Chi Minh City

Hier een aantal leuke plekjes in Ho Chi Minh City:

 

Tip – voor meer info over de lekkerste 8 gerechten van Vietnam klik dan hier: Proef deze 8 gerechten als je in Vietnam bent!

Vietnamese koffiecultuur

Wie Vietnam zegt, denkt onmiddellijk aan thee, maar weinigen weten dat het land na Brazilië de grootste koffieproducent ter wereld is, goed voor 1.650.000 ton (Robusta) per jaar. Het overgrote deel van de Vietnamese koffie wordt geëxporteerd, maar de koffiecultuur boost ook in Vietnam zelf: van straatverkopers tot trendy koffieshops. Vooral het jonge volkje heeft z’n weg gevonden naar de hippe koffiebars die vandaag overal uit de grond rijzen. Cà phê (Café Viet) wordt gezet met een phin (rvs dripfilter) op het kopje. Het wordt vaak geserveerd met een glaasje koude of warme thee.

Heel populair in Vietnam is cà phê da (ijskoffie) en cà phê sua da (ijskoffie met gecondenseerde melk).

Koffie drinken in Saigon hoort er dus bij. Hier 5 topadresjes in Saigon:

 • Cafe Runam: Op de twee verdiepingen van Café Runam drink je heerlijke Vietnamese koffie in een funky 70 ‘ties decor. Er worden lichte maaltijden geserveerd, een mix van Vietnamees en Europees. (6 Mac Thi Buoi, D1).
 • Cúcuta Coffee: Leuke plek die eerder lijkt op het appartement van een vriend dan een koffieshop. Gezellige sfeer, je kan er ook heerlijke cocktails drinken (2D, Nguyễn Thành Ý, Đakao).
 • L’Usine: Half modeboetiek, half koffieshop, je ziet het steeds vaker in Saigon, maar het hippe L’Usine was de trendsetter. Uitgebreid assortiment Vietnamese koffies, lokale en Europese zoetigheden. (70B Le Loi St, (1e etage).
 • ID Café: Cosy koffieshop waar expats en locals wegduiken voor de hectische drukte in Saigon. Beetje prijzig, maar waar voor je geld. (34D Thu Khoa Huan St, District 1).
 • M2C: Koffieshop van dezelfde uitbaters als ID Café. M2C staat voor Modern meets Culture en ligt in Quan 1, een van de meest trendy wijken van Saigon. Groot assortiment Vietnamese koffies en er worden ook lichte Vietnamese maaltijden geserveerd. (44B Lý Tự Trọng, Bến Nghé, Quận 1)

Beste reistijd voor Ho Chi Minh City

Wanneer is de beste reistijd om naar Ho Chi Minh City te gaan? Hier is wat informatie om je te helpen bij jouw beslissing:

 • De beste maanden voor goed weer in Ho Chi Minh City zijn januari, februari, maart, november en december
 • Gemiddeld zijn de warmste maanden januari, februari, maart, april, mei en Juni
 • De meest regenachtige maanden zijn mei, juni, juli, augustus en september

Het is niet mogelijk om in één periode van het jaar het hele land te bezoeken tijdens de beste reistijd al zouden, op papier, maart en september de beste kans op goed weer moeten bieden. In september hebben we zelf echter wel eens pech gehad, terwijl we ook in augustus hebben rondgereisd in zowel het noorden, midden als het zuiden met nauwelijks enige regen en iedere dag prachtig weer.

Tip – Lees alles over de verschillende seizoenen en het weer per regio in Vietnam hier: Het weer in Vietnam

Vervoer

Vervoer in Ho Chi Minh City

Er is een metrolijn in aanbouw, maar het zal nog even duren voordat deze in gebruik is. Het openbaar vervoer bestaat verder uit buslijnen. Deze zijn modern en comfortabel, maar voor toeristen wel wat lastig te begrijpen. De meeste bezoekers van de stad maken daarom met name gebruik van de taxi’s. Deze rijden volop rond. De chauffeurs spreken niet altijd Engels en hebben soms wat aanmoediging nodig om de meter aan te zetten. Taxiritten zijn hier gelukkig prima betaalbaar en wel zo gemakkelijk. Ook kun je een fiets huren, een leuke optie om op eigen houtje de stad te verkennen.

Een adere goede optie is om via Grab een taxi te bestellen. Het is vrij eenvoudig om een Grab-taxi in Ho Chi Minh City te krijgen. Dit bespaart veel geld in vergelijking met een normale taxi. Je hoeft alleen de app te downloaden en een internet- of dataverbinding te hebben. Heb je via Go2Vietnam.nl een reis geboekt dan kan je ervan uitgaan dat al het vervoer al geregeld is.

Hoe kom ik in Ho Chi Minh City

Vietnam is een zeer langgerekt land. De afstanden zijn groot. De kustlijn is al 3400 kilometer. Als je heel Vietnam, van noord naar zuid of andersom, wilt bezoeken, dien je rekening te houden met lange reistijden. Geniet vooral van het land en pak af en toe een trein of een binnenlandse vlucht zodat je op de leuke plekjes wat langer kunt verblijven.

 • Vliegen: Omdat de afstanden in Vietnam groot zijn en veel reizigers het noorden, midden en zuiden willen combineren, is een binnenlandse vlucht vaak een goede en snelle optie naar Ho Chi Minh City. De volgende steden hebben een dagelijk dients tussen Ho Chi Minh City: Hanoi, Phu Quoc en Da Nang.
 • Bus: De gewone bus is over het algemeen geen aanrader. Een lange afstand bus kunnen we wel aanbieden. Je hebt dan vaak een comfortabele, maar beetje vreemde stoel. Je kunt niet rechtop zitten, maar je ligt in een soort capsule. Je kunt je benen strekken. Neem echter geen bagage mee in de cabine van de bus, daar is geen ruimte voor, maar zet de bagage in het laadruim. De buschauffeurs rijden soms wel als gekken, dit middel van vervoer heeft dus niet onze voorkeur.
 • Trein: Er loopt een spoorlijn van Hanoi in het noorden tot Ho Chi Minh City in het zuiden. Nachttreinen in Vietnam zijn comfortabel en veilig. Ze bieden een prettige manier om lange afstanden te overbruggen. Wij regelen graag tickets voor je. Meestal zullen we tickets voor de softsleepers boeken. Bij een nachttrein houdt dat in, dat je in een couchette met 4 bedden (2 stapelbedden) slaapt. Tegen een meerprijs kunnen we ook een 2-persoonscompartiment voor je boeken in de meeste treinen of we blokken het hele 4-persoonscompartiment voor je af.
 • Privé vervoer: Een goede manier om Ho Chi Minh City/Vietnam echt te ontdekken is door te reizen met een auto en privé chauffeur. De chauffeur kent de routes als geen ander en zal je de leukste plekjes onderweg laten zien. Heb je zelf iets in gedachten kun je dat aangeven bij je chauffeur. Dit soort reizen kun je gemakkelijk regelen bij Go2Vietnam.nl. Ook kun je losse privé transfers via ons inboeken.

Verder reizen?

Vanuit Ho Chi Minh City kun je gemakkelijk doorreizen naar andere bestemmingen in Vietnam. Hieronder vind je de meest populairste bestemmingen in Vietnam die goed te combineren zijn met Ho Chi Minh City:

 • Can Tho – (bus of privé vervoer)
 • Phu Quoc – (vlucht of bus/boot combinatie)
 • Hanoi – (vlucht)
 • Da Nang/Hue/Hoi An – (trein of vlucht)

Reis met ons mee naar Ho Chi Minh City!

Lijkt jou dit ook zo’n heerlijke plek en zou je Ho Chi Minh City ook graag willen opnemen in jouw reis naar Vietnam? Geniet dan nog even mee van Ho Chi Minh City in de volgende video!  Wat blijft het toch heerlijk om dit soort beelden te bekijken!

Interesse om Ho Chi Minh City te bezoeken? Neem dan contact met ons op hier: Contact ons

Meer bestemmingen in Zuid-Vietnam

Reis verder…

Bestemmingen in Zuid-Vietnam

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Dalat? Met deze tips zul je je hier zeker gaan vermaken.

Bestemmingen in Zuid-Vietnam

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Muine? Met deze tips zul je je hier zeker gaan vermaken.

Bestemmingen in Zuid-Vietnam

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in de Mekong Delta? Met deze tips zul je je hier zeker gaan vermaken.

Bestemmingen in Zuid-Vietnam

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Phu Quoc? Met deze tips zul je je hier zeker gaan vermaken.