257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
OVER ONS
Waarom een reis boeken bij Go2Vietnam.nl

Over ons

Specialist in maatwerk

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het thuis al druk genoeg. Baan, studie, vrienden, gezin, familie, sport. Plus: je laat je slim genoeg leiden door de mensen die in Vietnam wonen, werken en al die reizen hebben bedacht en al meerdere keren hebben gemaakt, die al die leuke plekjes die jij wilt zien zo kunnen aanwijzen.

Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde Vietnam-reizigers. Zij kennen Vietnam echt op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van Go2Vietnam.nl voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Specialist in maatwerk

Go2Vietnam.nl staat voor het écht ontdekken van een verre reisbestemming. Met een eigen minibus, lokale en Engelssprekende gids, diverse excursies naar schitterende locaties, bezienswaardigheden of steden nemen we je mee naar een andere cultuur. Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe je je reisprogramma indeelt én waar je verblijft. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een authentieke en plaatselijke homestay of juist in een super-de-luxe en kleinschalig vijfsterrenhotel.

Zaken als vliegtickets, verblijf en excursies regelen we voorafgaand aan je reis, zodat je nergens naar hoeft om te kijken. Samen met een persoonlijke reisspecialist bekijk je welke bouwstenen jouw ideale rondreis moet bevatten, zodat je met een duidelijk plan op pad gaat.

Flexibel

Het boeken van een reis blijft spannend. Dat snappen we, want wat tref je eenmaal ter plekke zoal aan en klopt de vooraf gegeven informatie wel met je verwachtingen? We vinden het absoluut van belang dat je als reiziger goed wordt geïnformeerd. Het is immers wel zo fijn als je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Je vindt onze Go2Vietnam.nl contactpersonen in Hanoi, Hoi An en Ho Chi Minh City die elke dag telefonisch bereikbaar zijn.

Onze nieuwgierigheid

We laten ons al jaren door onze eigen nieuwsgierigheid leiden. Wat wij willen zien, wil jij waarschijnlijk ook zien. Wat is dat? Een gebalanceerde combinatie van ‘must see’ bezienswaardigheden, populaire spots en zeker ook de plekjes die niet onder de voet worden gelopen, maar waar je nog kunt zien hoe er in Vietnam wordt geleefd en gewerkt. Het echte Vietnam zogezegd.

Ons doel

Ons doel is simpel uit te leggen: we willen dat je zonder zorgen een topreis kunt maken. Zo eentje waarvan je de foto’s nog wekelijks een keertje terugkijkt en waarover je tegen vrienden niet uitgepraat raakt. We focussen ons op complete, interessante en afwisselende reizen die tot in de puntjes zijn verzorgd. En dat ook nog voor een goede prijs, natuurlijk!

Het team van Go2Vietnam.nl

Het team van Go2Vietnam.nl bestaat uit Vietnamezen en Nederlanders. Een mooi balans, de Vietnamezen kennen het land en de gebruiken op hun duimpje. De Nederlanders zorgen ervoor dat de reizen perfect op maat zijn voor andere Nederlanders en Belgen. Unieke ervaringen zijn absoluut onze specialiteit. Ons team van reisspecialisten bestaat uit 3 gepassioneerde wereldreizigers met ieder een eigen expertise in bestemmingen.

Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen we graag met jou als medereiziger. Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten.

Jack van Lieshout

Office Manager – Tour-coördinator

Komt uit: Tilburg, Nederland – Woont in: Hanoi

De meeste mensen die Vietnam bezoeken worden verliefd op het land. Dat geldt ook voor Jack van Lieshout. Eigenlijk al de eerste keer, toch alweer zo’n 20 jaar geleden. Maar niet iedereen besluit ook daadwerkelijk naar Vietnam te verhuizen. Jack wel. Geen spijt Jack? “Nee hoor, dan ging ik wel terug naar Nederland!” Het weer, het eten, de leuke mensen, de betaalbare omgeving en de fantastische natuur….., Jack ziet hier goed. Gelukkig gooit Jack al zijn liefde voor Vietnam en zijn Hollands enthousiasme in de strijd om de reizen en tours van Go2Vietnam.nl zo goed, gevarieerd en leuk mogelijk te maken. Goed bezig Jack!

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Mijn favoriete plekjes in Vietnam zijn zonder twijfel Mai Chau en Ninh Binh. Wat stel je je voor als je voor het eerst naar Vietnam gaat? Drukke straatjes met handel in Hanoi, veel fietsen en brommertjes. Mensen met zo’n driehoekige rieten hoed tegen de zon. Platteland met rijstvelden en kleine houten huisjes. Lekker eten. Het klopt allemaal, wij dachten precies hetzelfde. Het is er ook allemaal. Maar in Mai Chau viel voor ons Vietnam op zijn plek. Daar hadden we het gevoel dat we hadden gevonden waar we naar op zoek waren.

Ninh Binh is werkelijk een pareltje en zelfs als je maar kort naar Vietnam gaat zou ik een bezoek aan deze streek in je route opnemen. Hier zie je het oude Vietnam op haar mooist en wat ons betreft mag je dit niet missen! Onze reizigers die Ninh Binh al bezocht hebben zijn ook erg enthousiast over deze bestemming.

Van Phuong Tran

Reservations Manager

Komt uit: Hue, Centraal Vietnam – Woont in: Hanoi

Hoe kun je niet uitgekeken raken op Vietnam? Dat moet je maar eens aan Tran vragen. Heb je even? Met tropenjaren als reisleider en zelfs vakanties binnen Vietnam doet de kennis van Tran al lang niet meer onder voor de liefde voor Vietnam. “Ik weet niet meer hoe vaak ik langs de kust via Hoi An en Hue tussen Hanoi en Ho Chi Minh City heb gependeld, maar ik denk toch snel een paar honderd keer. Het verveelt mij geen moment.” Deze wandelende Siri kan je alles over Vietnam vertellen (en nog veel meer laten zien).

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Mijn favoriete plekje in Vietnam is Phu Quoc, een populair (tropisch) eiland in het zuidwesten van Vietnam, dichtbij de Cambodjaanse grens. Je hebt er mooie resorts en het is een prachtige locatie om een rondreis door Vietnam af te sluiten. Het eiland is vrij populair, dus kom je er relatief veel andere reizigers tegen. Wanneer je echter een brommertje huurt en de rustige gebieden bezoekt, kom je nauwelijks andere reizigers tegen. Je hebt er een paar zeer luxe resorts, maar ook veel betaalbare accommodatie.

Nguyen

Tour-coördinator

Komt uit: Ho Chi Minh City, Zuid Vietnam – Woont in: Hanoi

Nguyen is de hittepetit van het kantoor. En dat komt goed uit, want al haar enthousiasme is nodig om te zorgen dat het kantoor goed blijft draaien, alle planningen op tijd af zijn en de vouchers op tijd de deur uit. Nguyen studeerde in Melbourne in Australie (Graduate Certificate in Business Administration), maar wilde niets liever dan snel terug naar huis, in haar geval Hanoi. Sommige mensen voelen zich dicht bij de plek waar ze geboren zijn het gelukkigst. In het geval van Nguyen kunnen we ons dat helemaal voorstellen.

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Hoi An! Hoi An is een schattig en sfeervol toeristisch plaatsje in het centrale deel van Vietnam. Het ligt dichtbij de kust waar je in een paar minuten vanaf het stadje naartoe fietst. Hoi An is kleinschalig, maar je hebt er wel enorm veel guesthouses, resorts en homestays. De omgeving van Hoi An is prachtig, en vooral goed per fiets te verkennen. Een bezoek aan Hoi An is voor velen een hoogtepunt van de reis door Vietnam.

Binh – Manusje-van-alles

Accounting Manager

Komt uit: Nha Thrang, Noord Vietnam – Woont in: Hanoi

Binh is de Benjamin van Go2Vietnam.nl. Ambitie staat in hoofdletters op zijn voorhoofd geschreven. Al lag die ambitie eerst in de sport. Binh wilde Vietnam best eens vertegenwoordigen met badminton op een Olympische Spelen. Die droom heeft hij bij moeten stellen, maar zijn winnaarsmentaliteit gebruikt hij nu bij ons. Dit manusje-van-alles, geboren in Nha Trang, waar steeds meer toeristen komen, kent niet alleen Vietnam van voor naar achter, maar weet ook alles van computers, kan een minivan rijden en is door ons nog steeds niet te kloppen met badminton.

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Phong Nha-Ke Bang National Park wordt tegenwoordig gezien als één van de mooiste en belangrijkste hoogtepunten / parken in Vietnam. De overheid investeert veel in deze regio en wil het daarmee een van de belangrijkste trekpleistersvan Vietnam maken.

Het park heeft een gigantische oppervlakte van 885 vierkante kilometer. Sinds 2003 staat dit National Park ook nog eens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is pas sinds 2011 open is voor toeristen. Één van de vele redenen om het park te bezoeken is omdat het Phong Nha-Ke Bang National Park het oudste karstgebergte in Azië bevat. Tijdens je reis door Vietnam zal je een hoop grotten bezoeken en de kans is groot dat je wel een beetje “grot-gek” wordt. Als je er echter één wil bezoeken ga dan zeker naar Phong Nha-Ke Bang National Park. Je vindt hier de meest spectaculaire grotten die er te vinden zijn in de wereld!