257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Over ons
Het team van Go2Vietnam.nl

Over ons

Specialist in maatwerk

Go2Vietnam.nl is een officiële internationale touroperator gevestigd in Hanoi sinds 2017 en gespecialiseerd is in bijzondere samengestelde reizen door Vietnam. Waar wij je het liefst onze reizigers brengen op een niet toeristische route om het mooie Vietnam te ontdekken voor een unieke en onvergetelijke ervaring met ons!

Persoonlijke behandeling van onze reizigers als belangrijkste missie voor een onvergetelijke & unieke ervaring met ons hier in Vietnam.

Wij kiezen voor reizen op maat, afgestemd op uw wensen, samengesteld door ervaren reisexperts; wij bieden laagste prijsgaranties en een authentieke duurzame reiservaring. Wij zijn altijd bereikbaar en beschikken over persoonlijke contacten ter plaatse. Voor 90% contracteren en organiseren wij zelf onze tours, transfers en accommodaties. Hierdoor vormt Go2Vietnam.nl maar één schakel tussen een hotel, tour of transfer en u. Minder schakels bieden voordelen voor zowel de prijs, efficiency en persoonlijke service. Deze voordelen geven we graag door aan onze klanten en agenten.

Het team van Go2Vietnam.nl

Het team van Go2Vietnam.nl bestaat uit Vietnamezen en Nederlanders. Een mooi balans, de Vietnamezen kennen het land en de gebruiken op hun duimpje. De Nederlanders zorgen ervoor dat de reizen perfect op maat zijn voor andere Nederlanders en Belgen. Unieke ervaringen zijn absoluut onze specialiteit. Ons team van reisspecialisten bestaat uit 3 gepassioneerde wereldreizigers met ieder een eigen expertise in bestemmingen.

Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen we graag met jou als medereiziger. Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten.

Jack van Lieshout

Office Manager – Tour-coördinator

Vragen? Bel of stuur mij een bericht via Whatsapp: +84 2439 27 5182

Komt uit: Tilburg, Nederland – Woont in: Hanoi

De meeste mensen die Vietnam bezoeken worden verliefd op het land. Dat geldt ook voor Jack van Lieshout. Eigenlijk al de eerste keer, toch alweer zo’n 20 jaar geleden. Maar niet iedereen besluit ook daadwerkelijk naar Vietnam te verhuizen. Jack wel. Geen spijt Jack? “Nee hoor, dan ging ik wel terug naar Nederland!” Het weer, het eten, de leuke mensen, de betaalbare omgeving en de fantastische natuur….., Jack ziet hier goed. Gelukkig gooit Jack al zijn liefde voor Vietnam en zijn Hollands enthousiasme in de strijd om de reizen en tours van Go2Vietnam.nl zo goed, gevarieerd en leuk mogelijk te maken. Goed bezig Jack!

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Mijn favoriete plekjes in Vietnam zijn zonder twijfel Mai Chau en Ninh Binh. Wat stel je je voor als je voor het eerst naar Vietnam gaat? Drukke straatjes met handel in Hanoi, veel fietsen en brommertjes. Mensen met zo’n driehoekige rieten hoed tegen de zon. Platteland met rijstvelden en kleine houten huisjes. Lekker eten. Mai Chau en Ninh Binh zijn werkelijk pareltjes en zelfs als je maar kort naar Vietnam gaat zou ik een bezoek aan deze plekjes in je route opnemen. Hier zie je het oude Vietnam op haar mooist en wat ons betreft mag je dit niet missen!

Van Phuong Tran

Reservations Manager

Vragen? Bel of stuur mij een bericht via Whatsapp: +84 2439 27 5182

Komt uit: Hue, Centraal Vietnam – Woont in: Hanoi

Hoe kun je niet uitgekeken raken op Vietnam? Dat moet je maar eens aan Tran vragen. Heb je even? Met tropenjaren als reisleider en zelfs vakanties binnen Vietnam doet de kennis van Tran al lang niet meer onder voor de liefde voor Vietnam. “Ik weet niet meer hoe vaak ik langs de kust via Hoi An en Hue tussen Hanoi en Ho Chi Minh City heb gependeld, maar ik denk toch snel een paar honderd keer. Het verveelt mij geen moment.” Deze wandelende Siri kan je alles over Vietnam vertellen (en nog veel meer laten zien).

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Mijn favoriete plekje in Vietnam is Phu Quoc, een populair (tropisch) eiland in het zuidwesten van Vietnam, dichtbij de Cambodjaanse grens. Je hebt er mooie resorts en het is een prachtige locatie om een rondreis door Vietnam af te sluiten. Het eiland is vrij populair, dus kom je er relatief veel andere reizigers tegen. Wanneer je echter een brommertje huurt en de rustige gebieden bezoekt, kom je nauwelijks andere reizigers tegen. Je hebt er een paar zeer luxe resorts, maar ook veel betaalbare accommodatie.

Nguyen

Tour-coördinator

Vragen? Bel of stuur mij een bericht via Whatsapp: +84 2439 27 5182

Komt uit: Ho Chi Minh City, Zuid Vietnam – Woont in: Hanoi

Nguyen is de hittepetit van het kantoor. En dat komt goed uit, want al haar enthousiasme is nodig om te zorgen dat het kantoor goed blijft draaien, alle planningen op tijd af zijn en de vouchers op tijd de deur uit. Nguyen studeerde in Melbourne in Australie (Graduate Certificate in Business Administration), maar wilde niets liever dan snel terug naar huis, in haar geval Hanoi. Sommige mensen voelen zich dicht bij de plek waar ze geboren zijn het gelukkigst. In het geval van Nguyen kunnen we ons dat helemaal voorstellen.

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Hoi An! Hoi An is een schattig en sfeervol toeristisch plaatsje in het centrale deel van Vietnam. Het ligt dichtbij de kust waar je in een paar minuten vanaf het stadje naartoe fietst. Hoi An is kleinschalig, maar je hebt er wel enorm veel guesthouses, resorts en homestays. De omgeving van Hoi An is prachtig, en vooral goed per fiets te verkennen. Een bezoek aan Hoi An is voor velen een hoogtepunt van de reis door Vietnam.

Binh – Manusje-van-alles

Accounting Manager

Vragen? Bel of stuur mij een bericht via Whatsapp: +84 2439 27 5182

Komt uit: Nha Thrang, Noord Vietnam – Woont in: Hanoi

Binh is de Benjamin van Go2Vietnam.nl. Ambitie staat in hoofdletters op zijn voorhoofd geschreven. Al lag die ambitie eerst in de sport. Binh wilde Vietnam best eens vertegenwoordigen met badminton op een Olympische Spelen. Die droom heeft hij bij moeten stellen, maar zijn winnaarsmentaliteit gebruikt hij nu bij ons. Dit manusje-van-alles, geboren in Nha Trang, waar steeds meer toeristen komen, kent niet alleen Vietnam van voor naar achter, maar weet ook alles van computers, kan een minivan rijden en is door ons nog steeds niet te kloppen met badminton.

Wat mogen reizigers niet missen in Vietnam?

Mijn favoriet is absolutt Phong Nha-Ke Bang National Park dat wordt tegenwoordig gezien als één van de mooiste en belangrijkste Nationale parken in Vietnam. Één van de vele redenen om het park te bezoeken is omdat het Phong Nha-Ke Bang National Park het oudste karstgebergte in Azië bevat. Tijdens je reis door Vietnam zal je een hoop grotten bezoeken en de kans is groot dat je wel een beetje “grot-gek” wordt. Als je er echter één wil bezoeken ga dan zeker naar Phong Nha-Ke Bang National Park. Je vindt hier de meest spectaculaire grotten die er te vinden zijn in de wereld!

Meer over Go2Vietnam.nl

Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde Vietnam-reizigers. Zij kennen Vietnam echt op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van Go2Vietnam.nl voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Hier vindt je meer informatie waarom jij bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Over ons

Go2Vietnam.nl is een officiële internationale touroperator gevestigd in Hanoi sinds 2017 en gespecialiseerd is in bijzondere samengestelde reizen door Vietnam.

Lees verder

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een verre reis naar Vietnam en wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Contact

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Wees niet bang dat je ergens aan vast zit, een reis aanvragen is vrijblijvend! Vul hieronder je gegevens in en wij maken een mooi plan voor je die je binnen 3 dagen zult ontvangen.

Lees verder

Algemene voorwaarden

Na het maken van een reservering bij Go2Vietnam.nl, dient de reiziger binnen 2 weken een aanbetaling van 15% over te maken.

Lees verder

Werken bij Go2Vietnam.nl

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder