72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi
+66 82 955 5933
Thuis in Vietnam!
Waarom boeken bij Go2Vietnam.nl?

Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 970102 54682

Waarom boeken bij Go2Vietnam.nl?

Lokaal Belgisch en Nederlands reisbureau in Vietnam

Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het thuis al druk genoeg. Baan, studie, vrienden, gezin, familie, sport. Plus: je laat je slim genoeg leiden door de mensen die in Vietnam wonen, werken en al die reizen hebben bedacht en al meerdere keren hebben gemaakt, die al die leuke plekjes die jij wilt zien zo kunnen aanwijzen.

Go2Vietnam.nl is een lokaal Belgisch en Nederlands reisbureau in Hanoi. Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde Vietnam-reizigers. Zij kennen Vietnam echt op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van Go2Vietnam.nl voorzien wordt van een persoonsgebonden reisadvies en een individuele rondreis op maat.

Hier een aantal redenen waar jij bij Go2Vietnam.nl moet boeken!

Onze nieuwgierigheid

We laten ons al jaren door onze eigen nieuwsgierigheid leiden. Wat wij willen zien, wil jij waarschijnlijk ook zien. Wat is dat? Een gebalanceerde combinatie van ‘must see’ bezienswaardigheden, populaire spots en zeker ook de plekjes die niet onder de voet worden gelopen, maar waar je nog kunt zien hoe er in Vietnam wordt geleefd en gewerkt. Het echte Vietnam zogezegd.


Tijdsbesparing

Bij Go2Vietnam.nl nemen we alle tijd om jouw ultieme reis samen te stellen. Kostbare tijd die je zelf misschien niet hebt of kunt vrijmaken. Onze ervaren reisspecialisten nemen de zorg uit handen om alles voor je uit te zoeken, van vliegtickets tot slaapplekken en van excursies tot transfers. Gewoon zodat jij onbezorgd kunt genieten van jouw privé rondreis op maat!


Specialist in maatwerkreizen naar Vietnam

Go2Vietnam.nl staat voor het écht ontdekken van een verre reisbestemming. Met een eigen minibus, lokale en Engelssprekende gids, diverse excursies naar schitterende locaties, bezienswaardigheden of steden nemen we je mee naar een andere cultuur. Uiteraard bepaal je helemaal zelf hoe je je reisprogramma indeelt én waar je verblijft.

Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een authentieke en plaatselijke homestay of juist in een super-de-luxe en kleinschalig hotel.


Transparante tarieven

Ben je op zoek naar luxe of ga je voor een best deal rondreis? Bij Go2Vietnam.nl hebben wij een breed aanbod van individuele rondreizen. Daarnaast zijn wij transparant in de tarieven en is het mogelijk de reis aan te passen naar jouw wens. Je betaalt pas als je tevreden bent over de reisroute die we hebben samengesteld.


24/7 Service

Voor, tijdens en zelfs na je reis staan we bij Go2Vietnam.nl graag voor je klaar. Indien het nodig is dan zijn we 24/7 bereikbaar via telefoon, sms, whatsapp, social media en e-mail. In veel van onze bestemmingen in Vietnam vind je contactpersonen die elke dag telefonisch bereikbaar zijn.


Zekerheid op locatie -Thuis in Vietnam!

Het boeken van een reis blijft spannend. Dat snappen we bij Go2Vietnam.nl, want wat tref je eenmaal ter plekke zoal aan en klopt de vooraf gegeven informatie wel met je verwachtingen? We vinden het absoluut van belang dat je als reiziger goed wordt geïnformeerd. Het is immers wel zo fijn als je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Je vindt onze Go2Vietnam.nl contactpersonen in Hanoi (hoofdkantoor), Hoi An en Ho Chi Minh City die elke dag telefonisch bereikbaar zijn.


Authentieke Reizen

We zijn continu op zoek naar de mooiste en verborgen plekjes van Vietnam en delen die graag met jou. Go2Vietnam.nl onderscheidt zich daarom met de ‘Verborgen plekjes van …’ reizen op veel van onze bestemmingen. Je gaat bij deze reizen weg van de gebaande paden en locaties waar je vrij bent van het massatoerisme.

Hier kom je echt in contact met de lokale bevolking en verblijf je op mooie en unieke locaties. Een unieke en authentieke ervaring!


Eerlijk en Duurzaam

Bij Go2Vietnam.nl staan we voor eerlijke en duurzame reizen. We voelen ons daarom ook verantwoordelijk om zoveel mogelijk een ​​positieve voetafdruk achter te laten op elke bestemming waarheen we reizen. Door middel van training, zorgvuldige selectie van partners, accommodaties en ondersteuning van lokale projecten, willen we op een sociaal en milieubewust manier werken een positief verschil maken.


Meer informatie over Go2Vietnam.nl

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Een unieke locatie, passend bij jouw reiswensen en budget? Onbezorgd boeken en jouw droomreis beleven? Bij Go2Vietnam.nl boek je jouw reis met de laagste prijsgarantie.

Hier vindt je meer informatie waarom je bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het al druk genoeg.

Lees verder

Over ons

Go2Vietnam.nl is een Nederlands reisbureau gevestigd in Vietnam en is gespecialiseerd in bijzondere samengestelde maatwerkreizen door Vietnam.

Lees verder

Ons team

Go2Vietnam.nl is een lokaal Nederlands reisbureau in Vietnam. Onze ervaren Nederlandse en Vlaamse specialisten stellen zich graag even voor

Lees verder

Contact ons

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Een reis naar Vietnam aanvragen is vrijblijvend! Vul je gegevens in en wij maken een mooi reisplan voor je die je binnen enkele dagen zult ontvangen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een reis naar Vietnam en wij kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Reisvoorwaarden

Bij het maken van een reservering voor een rondreis naar Vietnam met Go2Vietnam.nl is het goed om op de hoogte te zijn van onze reisvoorwaarden.

Lees verder

Vacatures

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder