257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Algemene voorwaarden
Alle antwoorden op een rij

Algemene voorwaarden

Contact ons


 

Meer over Go2Vietnam.nl

Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde Vietnam-reizigers. Zij kennen Vietnam echt op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van Go2Vietnam.nl voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Hier vindt je meer informatie waarom jij bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Over ons

Go2Vietnam.nl is een officiële internationale touroperator gevestigd in Hanoi sinds 2017 en gespecialiseerd is in bijzondere samengestelde reizen door Vietnam.

Lees verder

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een verre reis naar Vietnam en wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Contact

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Wees niet bang dat je ergens aan vast zit, een reis aanvragen is vrijblijvend! Vul hieronder je gegevens in en wij maken een mooi plan voor je die je binnen 3 dagen zult ontvangen.

Lees verder

Algemene voorwaarden

Na het maken van een reservering bij Go2Vietnam.nl, dient de reiziger binnen 2 weken een aanbetaling van 15% over te maken.

Lees verder

Werken bij Go2Vietnam.nl

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder