257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Slide thumbnail
Bestemmingen in Vietnam
Informatie over bestemmingen in Vietnam

Bestemmingen in Vietnam

Informatie over elke bestemming in Vietnam

Ben je op zoek naar informatie over de mooiste bestemmingen in Vietnam? Dan zit je goed. Op deze pagina kun je ontdekken wat de mooiste bezienswaardigheden van Vietnam zijn, onderverdeeld per regio. Per bestemming vind je hier uitgebreide reisgidsen met de leukste bezienswaardigheden, eetgelegenheden, hotels en praktische informatie over vervoer en tours.

Bestemmingen in Vietnam

Je bent in goede handen.  Vietnam is een van de meest veelzijdige bestemmingen van Azië, een land wat dan ook steeds populairder wordt voor het maken van een rondreis. Tijdens het rondreizen door Vietnam hebben wij kennis gemaakt met de interessante lokale cultuur, de zeer vriendelijke lokale bevolking en heeft dit geweldige land een fantastische indruk op ons achtergelaten.

Van bijkomen op één van de prachtige strandbestemmingen tot hiken door de rijstvelden, in Vietnam kan je op verschillende manieren jouw avontuur aangaan. Zie jij jezelf al door grotten lopen, van het uitzicht genieten vanuit een wolkenkrabber in Ho Chi Minh of een cultuurshock oplopen in Hanoi?

Informatie over Noord-Vietnam

Benieuwd naar de bestemmingen in Noord-Vietnam? Hier vind je de leukste bestemmingen voor een reis naar Noord-Vietnam.

Informatie over Centraal-Vietnam

Benieuwd naar de bestemmingen in Centraal-Vietnam? Hier vind je de leukste bestemmingen voor een reis naar Centraal-Vietnam.

Informatie over Zuid-Vietnam

Benieuwd naar de bestemmingen in Zuid-Vietnam? Hier vind je de leukste bestemmingen voor een reis naar Zuid-Vietnam.