72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi
+66 82 955 5933
Reizen met Go2Vietnam.nl
Onvergetelijke privé rondreizen

Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 970102 54682

Onvergetelijke privé rondreizen

Rondreis Vietnam of toch een combinatie van meerdere landen?

Wil je wat meer zien van de wereld en zou je dat het liefste doen door middel van een verre reis naar Vietnam? Dan ben je bij  Go2Vietnam.nl absoluut op de juiste plek.

Wil je wat meer zien dan alleen Vietnam? Neem dan eens een kijkje bij onze combinatiereizen. Zuidoost-Azië heeft zoveel moois te bieden. Waarom een keuze maken tussen bestemmingen als je ook meerdere bestemmingen in één reis kan combineren.

We stellen met alle liefde jouw ultieme privé reis samen naar Vietnam, waarmee je onbezorgd op pad kunt. Dat houdt in: een volledig op jouw wensen afgestemde individuele reis, inclusief vooraf geregeld verblijf, vervoer, treinen en eventuele binnenlandse vluchten. We focussen ons op complete, interessante en afwisselende programma’s die tot in de puntjes zijn verzorgd. En dat ook nog voor een goede prijs, natuurlijk!

Rondreis door Vietnam of toch een combinatie van meerdere landen? de keuze is aan jou!

Ontdek de mooiste plekjes in Vietnam!

Vietnam reizen

Vietnam, Cambodja en Vietnam in één reis!

Combinatiereizen

Stel zelf je reis naar Vietnam samen!

Stel je Vietnam rondreizen samen met Go2Vietnam.nl! Met onze bouwstenen en korte reizen kun je eenvoudig je eigen unieke droomreis samenstellen. De meerdaagse tours zijn opgedeeld in de regio’s Noord-Vietnam, Centraal-Vietnam en Zuid-Vietnam. Ook de transfers, treintickets en (binnenlandse) vluchten kunnen wij hierbij verzorgen.

Bekijk ons aanbod van bouwstenen in Vietnam hier: Bouwstenen voor Vietnam