257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
CONTACT ONS
Wij helpen je graag verder!

Vrijblijvend een offerte opvragen?

Contact ons

Unieke ervaringen zijn absoluut onze specialiteit. Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde wereldreizigers met ieder een eigen expertise in bestemmingen. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen we graag met jou als medereiziger. Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten.

Persoonlijk advies

Persoonlijk reisadvies is de kortste weg naar jouw ideale vakantie. Niet meer eindeloos zoeken en je afvragen of je uiteindelijk een goede deal hebt gemaakt. Waar jij ons je reiswensen vertelt, ga wij voor jouw op zoek naar dé mooiste Vietnam route.

   +84 2439 27 5182

   +84 2439 27 5182 (Whatsapp)

Vrijblijvend een offerte opvragen

Een onvergetelijke reiservaring beleven die helemaal is afgestemd op uw wensen?

Vul ons vragen formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij u een – vrijblijvend – reisvoorstel op maat kunnen toesturen, pas daarna beslis jij.

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Maar misschien staat het antwoord hier al bij.

Bel mij terug

Wil je liever worden gebeld? Stuur een e-mail met je telefoonnummer en wij bellen jou!

Ben jij al in Hanoi?

Kom eens langs!

Het team van Go2Vietnam.nl bestaat uit Vietnamezen en Nederlanders. Een mooi balans, de Vietnamezen kennen het land en de gebruiken op hun duimpje. De Nederlanders zorgen ervoor dat de reizen perfect op maat zijn voor andere Nederlanders. Je bent welkom op ons kantoor in Hanoi, voor vragen of nog een paar last minute tips. Maar je hoeft natuurlijk niet per se langs te komen.

Waarschijnlijk ga je liever een kopje koffie of een biertje drinken in het Old Quarter. Want je krijgt alle informatie en vouchers die je nodig hebt voor je reis ruim op tijd in je mailbox. Soms, het ligt een beetje aan de reis, houden we vooraf een meet & greet op ons kantoor. Dan hopen we wel dat je erbij kunt zijn

Kom eens langs

Voor al jouw vragen over Vietnam ben je bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek. Vul het ‘brandende vragen’ formulier in en wij zullen je binnen 24 uur beantwoorden!

Adres

257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam

Openingstijden

Maandag – Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: gesloten

Volg ons