72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi
+66 82 955 5933
Contact ons
Wij helpen je graag verder!

Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 970102 54682

Contact ons!

Nederlandse reisorganisatie in Vietnam

Go2Vietnam.nl is een Nederlandse reisorganisatie in Hanoi en gespecialiseerd in bijzondere maatwerk rondreizen door Vietnam. Met onze ervaren Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten werken wij samen met jouw (de reiziger) een droomreis uit in Vietnam.

Wij geloven dat persoonlijk reisadvies de kortste weg is naar jouw ideale vakantie. Niet meer eindeloos zoeken en je afvragen of je wel een goede deal hebt gemaakt. Waar jij ons je reiswensen vertelt, ga wij voor jouw op zoek naar dé mooiste Vietnam route – uiteraard tegen die beste deal. Stuur ons vrijblijvend een bericht of bel met één van onze Vietnam reisexperts.

Neem contact op met één van onze reisspecialisten!

Persoonlijk advies

Persoonlijk reisadvies is de kortste weg naar jouw ideale vakantie. Niet meer eindeloos zoeken en je afvragen of je uiteindelijk een goede deal hebt gemaakt. Waar jij ons je reiswensen vertelt, ga wij voor jouw op zoek naar dé mooiste Vietnam route.

   +31 (0)970102 54682 (Nederland)

   +84 961 37 6861 (hoofdkantoor in Hanoi)

   +66 82 955 5933 (Whatsapp)

Vrijblijvend een offerte opvragen

Een onvergetelijke reiservaring beleven die helemaal is afgestemd op jouw wensen?

Vul ons vragen formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je een – vrijblijvend – reisvoorstel op maat kunnen toesturen, pas daarna beslis jij.

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Maar misschien staat het antwoord hier al bij.

Bel mij terug

Wil je liever worden gebeld? Stuur een e-mail met je telefoonnummer en wij bellen jou!

Waar zijn wij te vinden in Vietnam?

Ben jij al in Hanoi? dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Hanoi.

Wij voorzien je van de meest actuele informatie over Vietnam en kunnen we je snel en gedetailleerd bijpraten over de mogelijkheden over hoe dit fascinerende land te gaan ontdekken. Wij boeken de voordeligste vlieg-, boot-, bus- en treintickets, comfortabele transfers, hotels met laagste prijsgarantie en organiseren zelf unieke (meerdaagse) excursies. Heb je belangstelling om andere landen in Zuidoost-Azië te bezoeken dan kunnen wij u ook daarover deskundig adviseren; we zijn er immers zelf geweest.

Kom eens langs

Je bent altijd welkom bij op ons kantoor in Hanoi, voor vragen of nog een paar last minute tips voor jouw reis in Vietnam.

Adres

72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi

Openingstijden

Maandag – Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: gesloten


Meer informatie over Go2Vietnam.nl

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Een unieke locatie, passend bij jouw reiswensen en budget? Onbezorgd boeken en jouw droomreis beleven? Bij Go2Vietnam.nl boek je jouw reis met de laagste prijsgarantie.

Hier vindt je meer informatie waarom je bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het al druk genoeg.

Lees verder

Over ons

Go2Vietnam.nl is een Nederlands reisbureau gevestigd in Vietnam en is gespecialiseerd in bijzondere samengestelde maatwerkreizen door Vietnam.

Lees verder

Ons team

Go2Vietnam.nl is een lokaal Nederlands reisbureau in Vietnam. Onze ervaren Nederlandse en Vlaamse specialisten stellen zich graag even voor

Lees verder

Contact ons

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Een reis naar Vietnam aanvragen is vrijblijvend! Vul je gegevens in en wij maken een mooi reisplan voor je die je binnen enkele dagen zult ontvangen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een reis naar Vietnam en wij kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Reisvoorwaarden

Bij het maken van een reservering voor een rondreis naar Vietnam met Go2Vietnam.nl is het goed om op de hoogte te zijn van onze reisvoorwaarden.

Lees verder

Vacatures

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder