257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Contact ons
Wij helpen je graag verder!

Vrijblijvend een offerte opvragen?

Contact ons

Unieke ervaringen zijn absoluut onze specialiteit. Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde wereldreizigers met ieder een eigen expertise in bestemmingen. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen we graag met jou als medereiziger. Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Persoonlijk advies

Persoonlijk reisadvies is de kortste weg naar jouw ideale vakantie. Niet meer eindeloos zoeken en je afvragen of je uiteindelijk een goede deal hebt gemaakt. Waar jij ons je reiswensen vertelt, ga wij voor jouw op zoek naar dé mooiste Vietnam route.

   +84 2439 27 5182

   +66 82 955 5933 (Whatsapp)

Vrijblijvend een offerte opvragen

Een onvergetelijke reiservaring beleven die helemaal is afgestemd op jouw wensen?

Vul ons vragen formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij je een – vrijblijvend – reisvoorstel op maat kunnen toesturen, pas daarna beslis jij.

Veelgestelde vragen

Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Maar misschien staat het antwoord hier al bij.

Bel mij terug

Wil je liever worden gebeld? Stuur een e-mail met je telefoonnummer en wij bellen jou!

Waar zijn wij te vinden in Vietnam?

Ben jij al in Hanoi? dan ben je van harte welkom op ons kantoor in Hanoi.

Wij voorzien je van de meest actuele informatie over Vietnam en kunnen we je snel en gedetailleerd bijpraten over de mogelijkheden over hoe dit fascinerende land te gaan ontdekken. Wij boeken de voordeligste vlieg-, boot-, bus- en treintickets, comfortabele transfers, hotels met laagste prijsgarantie en organiseren zelf unieke (meerdaagse) excursies. Heb je belangstelling om andere landen in Zuidoost-Azië te bezoeken dan kunnen wij u ook daarover deskundig adviseren; we zijn er immers zelf geweest.

Ontwerp met onze reisexperts jouw unieke reisprogramma uit, aangepast op jouw eigen manier van reizen, je eigen tempo, en het maakt niet uit of je in groepje reist of privé. Kies uit ons uitgebreide aanbod de perfecte culturele excursies, tropische strandvakanties, avontuurlijke trektochten of meerdaagse expedities per boot.

Kom eens langs

Je bent altijd welkom bij op ons kantoor in Hanoi, voor vragen of nog een paar last minute tips voor jouw reis in Vietnam.

Adres

257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam

Openingstijden

Maandag – Zaterdag: 09:00 – 17:00

Zondag: gesloten

Volg ons


 

Meer over Go2Vietnam.nl

Ons team van reisspecialisten bestaat uit gepassioneerde Vietnam-reizigers. Zij kennen Vietnam echt op hun duimpje. Deze bedrevenheid en opgedane kennis delen ze graag met jou als reiziger. Zo zorgen we er voor dat elke reiziger van Go2Vietnam.nl voorzien wordt van een persoonsgebonden advies en een individuele rondreis op maat.

Hier vindt je meer informatie waarom jij bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Over ons

Go2Vietnam.nl is een officiële internationale touroperator gevestigd in Hanoi sinds 2017 en gespecialiseerd is in bijzondere samengestelde reizen door Vietnam.

Lees verder

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een verre reis naar Vietnam en wij kunnen ons goed voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Contact

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Wees niet bang dat je ergens aan vast zit, een reis aanvragen is vrijblijvend! Vul hieronder je gegevens in en wij maken een mooi plan voor je die je binnen 3 dagen zult ontvangen.

Lees verder

Algemene voorwaarden

Na het maken van een reservering bij Go2Vietnam.nl, dient de reiziger binnen 2 weken een aanbetaling van 15% over te maken.

Lees verder

Werken bij Go2Vietnam.nl

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder