72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi
+66 82 955 5933
Laagste prijsgarantie
Voordelige individuele Vietnam rondreizen

Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 970102 54682

Laagste prijsgarantie

Voordelige individuele Vietnam rondreizen

Als extra service voor de Go2Vietnam.nl reiziger bieden wij een laagste prijsgarantie aan. Als je bij ons een individuele rondreis, bouwsteen of excursie hebt geboekt, en later ziet dat dezelfde rondreis, bouwsteen of excursie bij een andere organisatie voordeliger wordt aangeboden dan zullen wij dezelfde prijs plus een leuke extra korting aanbieden aan jou.

Waarom een reis boeken met Go2Vietnam.nl? Lees hier waarom!

Voordelige Vietnam rondreizen

In de meeste gevallen contracteren en organiseren wij zelf alle accommodaties, excursies en transfers. Hierdoor vormt Go2Vietnam.nl maar één schakel tussen een hotel, touraanbieders of chauffeurs en klanten. Minder schakels bieden voordelen voor zowel de prijs, efficiency en persoonlijke service. Deze voordelen geven we graag door aan onze klanten. Je betaalt geen boekings- en reserveringskosten bij Go2Vietnam.nl.

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten.

Laagste prijs garantie

De prijsgarantie geldt uitsluitend als hetzelfde kamertype inclusief ontbijt voor dezelfde reisdatum reserveerbaar is. Indien dit het geval is, dan kun je een screenshot naar Go2Vietnam.nl sturen met de bijbehorende website.

Voorwaarden voor prijsgarantie

De prijsgarantie geldt uitsluitend bij:

  • Dezelfde rondreis, bouwsteen of excursie
  • Hetzelfde kamertype
  • Dezelfde reisperiode
  • Inclusief maaltijden
  • Inclusief belastingen en eventuele toeslagen
  • Dezelfde annulerings en wijzigingsvoorwaarden
  • De kamer dient direct bevestigd te kunnen worden door de andere partij

– De prijsgarantie kan niet worden gecombineerd met andere acties die wij op het moment aanbieden.

– Vanaf 6 weken voor vertrek is prijs bindend en worden er geen prijswijzigingen meer doorgevoerd.

– Go2Vietnam.nl heeft het recht om de actie tussentijds te wijzigen.

Het team van Go2Vietnam.nl bestaat uit Vietnamezen en Nederlanders. Een mooi balans, de Vietnamezen kennen het land en de gebruiken op hun duimpje. De Nederlanders en Belgen zorgen ervoor dat de reizen perfect op maat zijn voor de reizigers.

Maak kennis met onze medewerkers. Ze stellen zich graag aan je voor!


Meer informatie over Go2Vietnam.nl

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Een unieke locatie, passend bij jouw reiswensen en budget? Onbezorgd boeken en jouw droomreis beleven? Bij Go2Vietnam.nl boek je jouw reis met de laagste prijsgarantie.

Hier vindt je meer informatie waarom je bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het al druk genoeg.

Lees verder

Over ons

Go2Vietnam.nl is een Nederlands reisbureau gevestigd in Vietnam en is gespecialiseerd in bijzondere samengestelde maatwerkreizen door Vietnam.

Lees verder

Ons team

Go2Vietnam.nl is een lokaal Nederlands reisbureau in Vietnam. Onze ervaren Nederlandse en Vlaamse specialisten stellen zich graag even voor

Lees verder

Contact ons

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Een reis naar Vietnam aanvragen is vrijblijvend! Vul je gegevens in en wij maken een mooi reisplan voor je die je binnen enkele dagen zult ontvangen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een reis naar Vietnam en wij kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Reisvoorwaarden

Bij het maken van een reservering voor een rondreis naar Vietnam met Go2Vietnam.nl is het goed om op de hoogte te zijn van onze reisvoorwaarden.

Lees verder

Vacatures

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder