257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
HET BESTE VAN VIETNAM
20-daagse rondreis

20-daagse rondreis het beste van Vietnam

Individuele Vietnam rondreizen

Geen omwegen, deze 20-daagse privé Vietnam reis gaat rechtstreeks naar het Hart van Vietnam. Het vormt een aaneenschakeling van hoogtepunten: u trekt door adembenemende landschappen, vaart door de Mekong Delta, gaat op in de drukte van de enorme drijvende markt van Cai Rang en of het allemaal niet genoeg is, ondergaat u het magistrale Halong Bay. Een gigantisch gebied met duizenden kalkstenen rotsformaties, miljoenen jaren oud. Aan boord van een prachtige jonk doorkruist u dit spectaculaire natuurgebied.

De reis is gevarieerd en kleurrijk. U reist per auto, vliegtuig, trein en per boot. De Vietnamezen zijn vriendelijk en staan open voor bezoekers. Vietnam heeft een tongstrelende keuken, een bewogen historie en -ook fijn- is nog altijd betaalbaar!

U gaat ontdekken hoe rijst popcorn wordt gemaakt, hoe goed de Vietnamese koffie is, hoe smaakvol families in de Mekong Delta koken, hoe heerlijk het struinen is langs de theehuisjes van Hoi An of de oever van de Perfume rivier. U verwondert zich bij het gebalsemde lichaam van Ho Chi Minh over hoe dichtbij de tumultueuze geschiedenis van dit land nog is. U gaat genieten van pagodes en paleizen, van het uitzicht op het scheepsdek in Halong Bay of er peddelen met de kano tijdens zonsondergang. Kortom: u gaat dit land in uw hart sluiten.

Dag 1

Aankomst in Hanoi – Vietnam

Na aankomst staat je chauffeur klaar om je naar het centrale, oude stadsdeel van Hanoi te brengen. Je verblijft in Hong Ngoc Dynastie of een vergelijkbaar hotel.

Hanoi is de hoofdstad van Vietnam, maar maakt geen grootschalige indruk. De stad oogt overzichtelijk met veel kleine straatjes waar de Vietnamezen hun handel drijven of een restaurantje bezoeken. Het tempo is er prettig, al zult u snel merken dat het er boordevol scooters en brommers is. Veel bestuurders gebruiken hun claxons om zich te laten gelden.

Gelukkig zijn er parken en waterrijke gedeeltes, historische boulevards en honderden tempels en pagodes; je treft er Vietnamese, Chinese en Franse invloeden aan. Het verleden is hier nooit ver weg.

Accommodatie: Hong Ngoc Dynastie Boutique Hotel

Kamertype: Deluxe

Dag 2

Vrije dag in Hanoi

Je kunt deze dag in Hanoi naar eigen inzicht besteden. Als je de stad gaat ontdekken, begin dan vroeg bij het Ho Chi Minh Mausoleum. Het kan hier namelijk later op de dag erg druk worden. Ook het Presidentieel Paleis, de Presidentiële Tuinen, Ho Chi Minh’s Stilt House en de One Pillar Pagode, een van de iconische tempels in Vietnam, al daterend uit de 11e eeuw, zijn de moeite van een bezoek waard. En dat geldt zeker ook voor de indrukwekkende Tempel van de Literatuur.

Om goed te kunnen zien hoe men in het oude centrale Hanoi leeft en woont, bevelen we fietstochtje door het historische deel van de stad aan. Ontdek waarom het oude French Quarter de bijnaam het ‘Parijs van het Oosten’ heeft gekregen.

Wat wij jullie willen aanraden zijn de volgende excursies:

Accommodatie: Hong Ngoc Dynastie Boutique Hotel

Kamertype: Deluxe

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 3

Hanoi – Sapa

Ontbijt vroeg, want tussen 7 uur en 7.30 uur word je opgehaald door D’Car Limousine en ga je naar Sapa (onderweg wordt ongeveer 20 minuten gepauzeerd). Aan het begin van de middag ben je in het Sapa Unique Hotel (of een gelijkwaardig hotel) in Sapa.

Om 14.30 uur staat je Engelssprekende gids klaar voor een tour door Sapa en de omgeving. Je bezoekt onder meer de markt en gaat naar Tram Ton Pass, de hoogste doorgang over de Hoang Lien Son Mountain Range. Deze bergpas wordt ook wel de poort naar de hemel genoemd. Het uitzicht over de bergen van Noordwest-Vietnam is hier prachtig.

Op weg terug naar Sapa stop je nog bij ThacBac Silver Waterfall, een van de populairste attracties in deze regio.

Accommodatie: Eco Palms Homestay Sapa

Kamertype: Private Bungalow

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt, lunch en diner

Dag 4

Sapa

In de ochtend ga je op weg naar Cat Cat Village. De weg gaat al snel bergafwaarts richting de vallei. Onderweg is er tijd om te kijken bij een waterkrachtcentrale en maak je een trek (in totaal ongeveer 5 uur wandeltijd) door de rijstterrassen en langs een smalle rivier. Ook hier is het uitzicht prachtig. In Y Linh Ho Village ontmoet je de Black Hmong minderheid. Je kunt hier even uitrusten en lunchen (1 uur).

Na de lunch loop je richting Muong Hoa Valley. Je komt door het dorp Lao Chai Village, waar ook Black Hmong wonen, en door Tavan Village, een dorp van de Giay minderheid. Bij de Giay breng je ook de nacht door (homestay). Je kunt tot die tijd genieten van de omgeving en zwemmen in de rivier.

Accommodatie: Eco Palms Homestay Sapa

Kamertype: Private Bungalow

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt en lunch

Dag 5

Sapa – Hanoi

Ook vandaag wordt er een trek gemaakt (in totaal ongeveer 3 uur wandeltijd). Na het ontbijt loop je naar Giang Ta Chai, een dorp van de Red Dao minderheid. Je loopt door bamboebos van het Hoang Lien National Park en komt bij een waterval. Hier wordt gerust en is de lunch. Daarna gaat de tocht naar Su Pan Village, waar ook het transport naar Sapa klaar staat.

Rond 15 uur – 15.30 uur vertrek je vanuit je hotel in Sapa met D’Car naar Hanoi. Aankomst is rond 20.30 uur – 21.00 uur.

Accommodatie: Hong Ngoc Dynastie Boutique Hotel

Kamertype: Deluxe

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt en lunch

Dag 6

Hanoi – Halong Bay

Een vroeg ontbijt, want tussen 7.45 en 8.30 uur word je bij je hotel opgehaald door de shuttle bus die je via de Red River Delta naar Halong Bay brengt. Daar stap je (samen met de andere mensen van deze join in groep) op een jonk en vaar je naar Halong Bay. Deze pittoreske baai bestaat uit zo’n 2.000 eilandjes en pieken van kalkstenen rotsen, vaak met grotten, en is veel groter dan je je nu kunt voorstellen. Afhankelijk van het weer en de tijd van de dag vormen ze doorlopend een ander, maar altijd prachtig decor.

Na de lunch (op de boot) volgt een korte trekking naar een piek voor een panoramisch uitzicht over de baai. Ook kun je gaan zwemmen bij een rustig strandje of in de zon liggen op het zonnedek van de jonk. In de namiddag volgt nog een bezoek aan een vissersdorpje waarvan de meeste mensen al generaties lang in de baai leven. Tijdens zonsondergang kun je met een bamboe roeiboot een watertunnel en koraalriffen in een lagune gaan bekijken. Terug aan boord wacht een cocktail en diner.

Je overnacht op de jonk.

Benieuwd naar onze ervaringen in Halong Bay, lees dan: Halong Bay mag je niet missen

Accommodatie: Garden Bay Luxury Cruise

Kamertype: Deluxe cabin

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt, lunch en diner

Dag 7

Halong Bay – Nachttrein naar Dong Hoi

Om 6.30 uur kunt u op het dek deelnemen aan Tai Chi. Daarna is er om 7.15 uur een licht ontbijt. De boot is dan al op weg naar het Hon Co gebied. Om 8 uur begint de excursie waarin de Thien Canh Son Cave kan worden ontdekt. Deze grot ligt centraal in het Werelderfgoed gebied Halong Bay. Rond 9.30 uur ben je terug bij de boot om uit te checken. Op het dek kun je dan nog rustig van dit gebied genieten, terwijl er gedemonstreerd wordt hoe figuren uit fruit kunnen worden gesneden.

Om 10.30 uur wordt er aan boord lunch geserveerd, voordat er dan toch echt terug wordt gevaren naar het vasteland. Transfer naar de pier is om 11.45, daar wacht je op de bus terug naar Hanoi, die je rond 16.30 uur afzet bij het Mango Hotel & Restaurant bij Hanoi Railway Station. Je trein naar Dong Hoi vertrekt om 19.30 uur. Je overnacht in een gedeelde coupé met vier slaapplaatsen.

Het programma in Halong Bay kan op details wijzigen, afhankelijk van de beschikbare cruise.

Accommodatie: Nachttrein 2de klasse

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt en lunch

Dag 8

Aankomts Dong Hoi – naar Phong Nha

Rond 5.30 uur kom je aan in Dong Hoi. Je chauffeur wacht daar op je en brengt je naar Phong Nha Lake House voor een ontbijt en wat rust. (Early check in is mogelijk tegen bijbetaling.) De rest van de dag is vrij.

Tip – wie Phong Nha zegt, zegt grotten. Hier, zo’n beetje tussen Hanoi en Hue, liggen 300 grotten. En mogelijk nog meer, want er worden nog steeds nieuwe grotten ontdekt. Lees meer over deze grot hier: Hang Son Doong: de grootste grot ter wereld

Accommodatie: Phong Nha Lake House

Kamertype: Bungalow with Lakeview

Inbegrepen maaltijden: Geen

Dag 9

Vrije dag in Phong Nha

Het Phong Nha-Ke Bang Nationale Park (bijna 900 vierkante kilometer!) waar de grotten deel van uitmaken staat inmiddels terecht op de Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties. De bekendste om te bezoeken zijn grotten zijn Phong Nha Cave (waar je met een bootje naar toe moet, anders kun je er niet in) en Paradise Cave (Thien Duong Cave).

Deze grot heeft een gangenstelsel van meer dan 30 kilometer, waar je (deels) via een lange houten corridor doorheen kunt wandelen. Lichteffecten dragen bij aan de beleving. Hallucinerend, ook als je geen pilletje hebt geslikt.

Zou je deze grotten willen bezoeken raden wij jou één van deze excursies aan:

Accommodatie: Phong Nha Lake House

Kamertype: Bungalow with Lakeview

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 10

Van Phong Nha naar Hue

Na het ontbijt word je naar het Hue River Side Villa (of een gelijkwaardig hotel) in Hue gebracht.

Op de punt van de oever, daar waar de Nhu Y rivier zich vermengt met de Perfume rivier, ligt Hue River Side Villa. Als je stil bent en aan je raam gaat zitten, zie je en hoor je mogelijk de vissers curieus klakken, geluiden die ze maken om de vissen te laten schrikken en zo hun netten in te krijgen. Schuin tegenover Hue River Side Villa, aan de andere kant van de Perfume rivier, ligt het beroemde historische stadscentrum van Hue.

Verder een vrije dag.

Wil je weten welke excursies je in Hue kunt maken, kijk dan hier: Excursies in Centraal-Vietnam.

Accommodatie: Hue River Side Villa

Kamertype: Superior Villa

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 11

Vrije dag in Hue

De charme van Hue, in de tijd van de Nguyen dynastie (in de 19e eeuw) het politieke en religieuze centrum van het land, wordt grotendeels bepaald door de fraaie ligging aan de Parfum rivier en naast de Ngu Binh berg. Keizer Gia Long begon rond 1804 met de bouw van de citadel, gebaseerd op de Verboden Stad in Beijing.

Belangrijkste plek, toen en eigenlijk ook nog nu, is de oude citadel, die al in de 17e eeuw werd gebouwd. Daar lagen de paleizen en pagodes, Hoang Thanh (Imperial City), Tu Cam Thanh (Forbidden Purple City), de tombes en de Thien Mu Pagode (de oudste pagode van Hue), met z’n achthoekige meer dan 20 meter hoge toren. Ook buiten Hue vind je nog veel keizerlijke tombes, zoals die van Khai Dinh , op zo’n 10 kilometer ten zuiden van Hue, en die van keizer Tu Duc (op ongeveer 6 kilometer).

Voor de afwisseling: niet ver van Hue liggen Thuan An en Lang Co Beach. Vergeet je zwembroek niet!

5 redenen om Hue te bezoeken:

 • Verken de eeuwenoude gebouwen en ruïnes van de Imperial City
 • Vaar met een boot over de Parfumrivier
 • Leer meer over de Vietnam Oorlog in de DMZ
 • Fiets rond de stad
 • Maak een dagtrip naar Bach Ma Nationaal Park

Accommodatie: Hue River Side Villa

Kamertype: Superior Villa

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 12

Hue naar Hoi An

Ontbijt. Om 9 uur staat je chauffeur bij je hotel klaar om je naar An Bang Beach Villa Homestay At An Bang Beach (of gelijkwaardige accommodatie) in Hoi An te brengen. Dit is ongeveer drie uur rijden. Waarschijnlijk vind je dat als je onderweg bent best kort.

Dit is namelijk een van de mooiste, zo niet de mooiste route van Vietnam. De weg leidt langs de kust en gaat over de bijna 500 meter hoge Hai Van Pass. Vrij vertaald: de Wolkenpas. Zo’n 30 kilometer lang heb je een geweldig uitzicht over de heuvels en de zee.

In de buurt van het levendige openluchtmuseum Hoi An en op loopafstand van het strand (An Bang) is La Belle Anbang je vriendelijke en sympathieke rustpunt. Een kleine homestay waar van sfeer en behulpzaamheid veel werk wordt gemaakt. Het is een beetje of je in de tuin zit bij goede vrienden. Die hebben dan wel een zwembad. De tuin is aangekleed met extra planten en er hangen lichtjes om het allemaal nog wat leuker te maken.

De rest van de dag is vrij.

Accommodatie: La Belle An Bang Homestay

Kamertype: Double room with poolview

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 13, 14 en 15

Vrije dagen in Hoi An

Je bent drie dagen in Hoi An. Er is geen programma, dus je kunt de dagen zelf invullen.

Het mooiste strand van Hoi An is zonder twijfel An Bang Beach. Dat vinden wij niet alleen. Voor wat het waard is: CNN benoemde het in 2016 tot 1 van de 100 beste stranden ter wereld. Dat zegt misschien niet alles, het zegt wel iets. Waarom is het er dan zo leuk? Omdat het strand hier nog grotendeels is zoals het is. Er zijn wel restaurantjes en strandtentjes, maar het is allemaal nog op zo’n kleine schaal dat het het fraaie strand, het uitzicht op de Cham Eilanden en de pret die je hier kunt hebben niet bederft.

Er zijn ook genoeg activiteiten te ondernemen, die allemaal vrij stil zijn, dus het stoort niemand. Het geeft eerder gezelligheid. Ga hier lekker zwemmen of surfen, en misschien wil je wel een keertje paddle-boarden (staand op een plank peddelen). Probeer het hier!

Vergeet niet: An Bang Beach ligt op maar 4 kilometer van Hoi An. Je kunt er dus gemakkelijk even naar toe fietsen!

Wat wij jullie willen aanraden zijn de volgende excursies:

Accommodatie: La Belle An Bang Homestay

Kamertype: Double room with poolview

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt en lunch

Dag 16

Van Hoi An per vliegtuig naar Ho Chi Minh City

Na het ontbijt wordt je naar Danang Airport gebracht voor je vlucht naar Saigon. Bij aankomst staat je chauffeur klaar om je naar het Sonnet Saigon (of een gelijkwaardig hotel) te brengen.

Ho Chi Minh City is de grootste stad van Vietnam en de meest energieke en moderne van het land. Toch gaat al die moderniteit nog niet ten koste van het karakter van de stad. Nog altijd vind je er veel streetfood, verrassende steegjes, lokale marktjes en tempeltjes waar de wierook je de adem beneemt. Tussen de eigentijdse wolkenkrabbers en langs de kronkelende Saigon Rivier tref je ook nog oude koloniale gebouwen aan, de plaatsen die herinneren aan het turbulente verleden van Vietnam, maar ook de hipste clubs en leuke rooftop bars.

Tip voor de avond – bezienswaardigheden zijn belangrijk in een vreemde stad, maar je wilt ook de sfeer proeven, weten hoe mensen er leven, wat ze ‘s avonds doen, hoe het uitgaansleven eruit ziet. Je snapt het al: dat kan perfect met deze avondtour door Ho Chi Minh City, heerlijk per Vespa scooter.

Accommodatie: Prague Hotel

Kamertype:  Superior met raam

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt en lunch

Dag 17

Bezoek de Cu Chi Tunnels

Ontbijt vroeg, want om 8 uur vertrek je naar de beroemde Cu Chi Tunnels. Een geraffineerd ondergronds netwerk van meer dan 250 kilometer tunnel, vaak maar een halve meter of een meter breed, waar communistische strijders zich schuil hielden en acties hebben voorbereid.

Terug naar Saigon voor een lunch in een lokaal restaurant. De rest van de dag is vrij.

Accommodatie: Prague Hotel

Kamertype:  Superior met raam

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 18

Van Ho Chi Minh naar Can Tho – bezoek de Mekong Delta

Je wordt in de ochtend naar My Long Hamlet, in de buurt van Ben Tre gereden. Daar krijg je een workshop waarin je leert hoe rice paper cake met kokossap wordt gemaakt. Hierna vaar je met de boot via de Ben Tre River en Cai Son Canal naar een gebied waar veel kokosnoot plantages zijn. Hier kom je te weten hoe ze worden geplukt en schoongemaakt. Ook wordt er onderweg lokale zoetigheid, fruit en honing thee geproefd en hoor je live muziek uit deze regio.

De tocht gaat per fiets of tuktuk verder naar de kokosplantage van Nhon Thanh Village. Je gaat een klein stukje per roeiboot over het Tu Tran Canal en wandelt naar een tuin met citrusvruchten.

Je luncht bij mevrouw Thuy’s huis, waar specialiteiten uit de regio op het menu staan. Hierna ga je per boot naar een plek waar met de hand stenen worden gebakken en daarna verder per auto of minivan naar Cantho, de hoofdstad van de Mekong Delta waar je de nacht zult verblijven in het Mekong Rustic Can Tho resort.

Mekong Rustic Can Tho is een groene fantasie. Een charmante kleine homestay opgetrokken uit houten bungalowtjes, met een groentetuin, een meertje, en verder omringd door palmen, fruitbomen en andere tropische begroeiing. Daarmee hebben de eigenaren het plan dat ze oorspronkelijk hadden helemaal waargemaakt: een rustige plek waar het goed schuilen is voor de drukte van het dagelijks leven en het tumult van de stad.

Accommodatie: Mekong Rustic Can Tho

Kamertype:  Tweepersoons bungalow

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 19

Bezoek de Cai Rang Floating market – terug naar Ho Chi Minh

Je neemt een vroege boot om de Cai Rang Floating Market te kunnen meemaken. De lokale bevolking verkoopt hier alles wat er in de Mekong Delta verbouwd en gemaakt wordt. Je vaart twee keer om de markt om alles goed in je op te kunnen nemen en genoeg foto-herinneringen te hebben.

Daarna gaat het per boot verder naar een markt en een dorpje waar goed te zien is hoe de mensen hier leven en werken. Maak een wandeling over de markt en langs de rivier. Ook krijg je te zien hoe rijst wordt verwerkt in een lokaal fabriekje.

Vanaf de Ninh Kieu Wharf gaat het dan per auto of minivan verder naar Muoi Cuong Garden in Cantho. Deze is beroemd door de vele soorten fruit, maar ook vanwege de cacao. Lunch in een lokaal restaurant, daarna terug naar Saigon.

Tip voor de avond – het is gewoon altijd leuk om op een boot te zitten, wie kent dat gevoel niet? Goed eten en mooie muziek doen de rest op deze avondcruise over de Saigon Rivier.

Accommodatie: Prague Hotel

Kamertype:  Superior met raam

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Dag 20

Helaas weer naar huis

Met een camera vol foto’s en heel veel geweldige herinneringen op zak, komt hier een einde aan deze 17 prachtige dagen door Vietnam. Na het ontbijt wordt u (tijdstip afhankelijk van uw vlucht) naar de Tan Son Nhat luchthaven gebracht voor uw vlucht naar huis of een volgende bestemming. Tạm biệt, tot ziens!

Wilt u meer achtergronden weten over Vietnam? Over het weer? Of uw visum? Kijk dan op onze pagina met Informatie voor Vietnam.

Inbegrepen maaltijden: Ontbijt

Informatie

 • Startpunt: Hanoi
 • Wanneer: elke dag
 • Tijdsduur: 20 dagen
 • Soort excursie: privé rondreis

Reisroute

Dag 1: Aankomst in Hanoi

Dag 2: Hanoi

Dag 3: Hanoi – Sapa

Dag 4: Sapa

Dag 5: Sapa – Hanoi

Dag 6: Hanoi – Halong Bay

Dag 7: Halong Bay – nachttrein naar Dong Hoi

Dag 8: Dong Hoi – Phong Nha

Dag 9: Phong Nha

Dag 10: Phong Nha – Hue

Dag 11: Hue

Dag 12: Hue – Hoi An

Dag 13: Hoi An

Dag 14: Hoi An

Dag 15: Hoi An

Dag 16: Hanoi – Ho Chi Minh

Dag 17: Ho Chi Minh

Dag 18: Ho Chi Minh – Can Tho

Dag 19: Can Tho – Ho Chi Minh

Dag 20: Naar huis

Interesse?

Heeft deze rondreis je interesse? Wij maken een offerte, pas daarna beslis jij.

SFEERIMPRESSIE

Prijzen

De prijzen zijn geldig t/m 31-12-2020. Houd rekening met mogelijke toeslagen tussen Kerst en Nieuwjaar (20-12-2019 en 01-01-2020) en tijdens Tet, het Vietnamese nieuwjaarsfeest (01-02-2020 en 12-02-2020).

AANTAL PERSONEN
PRIJS per persoon
1 persoon €236

INBEGREPEN

 • Elke dag ontbijt. Lunch en/of diner waar aangegeven in de reisbeschrijving
 • Transport per gedeelde D’Car Limousine auto of minivan Hanoi-Sapa-Hanoi.
 • Transport per privé auto of minivan.
 • Transport naar en van Halong Bay per shuttlebus
 • Treinticket van Hanoi naar Dong Hoi (gedeelde coupé met vier slaapplaatsen)
 • Vlucht van Danang naar Saigon (Vietnam Airlines of vervangende maatschappij)
 • Accommodatie homestay en 3* (twin sharing room)
 • Engelssprekende gids bij excursies en trektochten
 • Entrees
 • Water en handdoekjes in de auto of minivan

NIET INBEGREPEN

 • Overige maaltijden, consumpties.
 • Tips.
 • Airport Tax.
 • Internationale vliegtickets.
 • Single room bezetting.
 • Verzekering.
 • Overige excursies.
 • Persoonlijke uitgaven.

Let op!

 • Voor bijna ieder hotel in Thailand geldt: check-in tijd is 13:00 uur en check-uit tijd is 12:00 uur.

Geef van te voren bij ons aan dat je vegetariër bent zodat hier tijdens de tour rekening mee kan worden gehouden door onze gids.

 • Door plaatselijke omstandigheden, het weer, de conditie van de (water)wegen, hotelsluiting etc. moeten we route of hotel soms aanpassen. We behouden ons het recht voor om veranderingen aan te brengen indien nodig. De intentie van jouw Vietnam reis blijft te allen tijde gehandhaafd.
 • Je bent zelf verantwoordelijk voor in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten. Voor reizen naar Vietnam moet je paspoort na terugkomst nog minimaal 6 maanden geldig zijn. Bovendien is een visum verplicht. Lees hier meer over het verkijgen van een visum voor Vietnam: Visum voor Vietnam
 • Wij raden je aan om bij het boeken van een reis goed te kijken naar de verzekeringen. Mocht er onverhoopt iets gebeuren tijdens de reis of voor aanvang van de reis, dan kan dat veel geld kosten. Door het afsluiten van een verzekering, tegen relatief lage kosten, voorkom je hoge uitgaven.

Hotels bij deze excursie

Locatie
Accommodatie
Hanoi (dag 1 tot 3) Hong Ngoc Dynastie Boutique Hotel
Sapa (dag 3 tot 5)  Eco Palms Homestay Sapa 
Hanoi (dag 5 tot 6) Hong Ngoc Dynastie Boutique Hotel
Halong Bay (dag 6 tot 7) Garden Bay Luxury Cruise 
Nachttrein (Hanoi – Dong Hoi) (dag 7 tot 8) Nachttrein 2de klasse 
Phong Nha (dag 8 tot 10) Phong Nha Lake House 
Hue (dag 10 tot 12) Hue Ecolodge
Hoi An (An Bang beach) (dag 12 tot 16) La Belle An Bang Homestay
Ho Chi Minh (dag 16 tot 18) Prague Hotel
Can Tho (Mekong Delta) (dag 18 tot 19) Mekong Rustic Can Tho
Ho Chi Minh (dag 19 tot 20) Prague Hotel

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN!

Je individuele Vietnam rondreis passen we graag voor je aan zodat het nog beter bij jou past. Je kunt dit aangeven als je het aanvraagformulier invult, we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen of bellen voor meer informatie, zie hier: contact ons.

We helpen je graag verder met je vakantieplannen naar Vietnam!

Meer rondreizen in Vietnam

20-daagse rondreis door Noord-, Centraal- en Zuid-Vietnam

 • Bezoek alle bekende plekjes van Vietnam
 • Inclusief stadstours in Hanoi en Saigon
 • Lokale ervaring

Prijs p.p. vanaf:

€ 845

20-daagse rondreis door Noord-, Centraal- en Zuid-Vietnam

 • Bezoek alle bekende plekjes van Vietnam
 • Inclusief stadstours in Hanoi en Saigon
 • Lokale ervaring

Prijs p.p. vanaf:

€ 85

20-daagse rondreis door Noord-, Centraal- en Zuid-Vietnam

 • Bezoek alle bekende plekjes van Vietnam
 • Inclusief stadstours in Hanoi en Saigon
 • Water Puppet Show

Prijs p.p. vanaf:

€ 35