72 Tran Dang Ninh Street, Cau Giay District, Hanoi
+66 82 955 5933
Over Go2Vietnam.nl
Nederlands reisbureau in Vietnam

Vragen? Bel ons gerust: +31 (0) 970102 54682

Over Go2Vietnam.nl

Nederlands reisbureau in Vietnam

Go2Vietnam.nl een Nederlands reisbureau in Vietnam en gevestigd in Hanoi sinds 2018.  Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere individuele maatwerk rondreizen door Vietnam. Met onze ervaren Vietnamese, Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten werken wij samen met jou (de reiziger) een droomreis uit in Vietnam.

Go2Vietnam.nl is ontstaan uit een wens van Vu Phuong en Jack van Lieshout: persoonlijke aandacht naar de reiziger, direct contact vanuit de lokale reisorganisatie in Hanoi en een aanbod van individuele rondreizen met veel aandacht voor de lokale bevolking, dieren en natuur. Na jarenlang de reizen van vele reisorganisaties te hebben verzorgd viel het ons op de reizigers van nu meer behoefte hebben aan een persoonlijke benadering, deskundig advies en snelle reacties.

Na ruim 14 jaar ervaring in Vietnam kennen wij alle bijzondere plekjes en mooiste routes in Vietnam. Ontwerp met onze  Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten een droomreis uit, aangepast op jouw manier van reizen, je eigen tempo, en het maakt niet uit of je privé of in een groep reist. Samen met onze lokale partners, gidsen & chauffeurs laten wij jullie graag het echte Vietnam zien!

Waarom een reis boeken met Go2Vietnam.nl? Lees hier waarom!

Neem contact met ons op

Het kantoor van Go2Vietnam.nl is gevestigd in Hanoi ‘Thuis in Vietnam’ en daardoor hebben we te maken met een tijdsverschil (+6 uur wintertijd / +5 uur zomertijd), echter zijn we wel 7 dagen per week bereikbaar dus we vinden altijd een moment om je reiswensen persoonlijk met je door te spreken. Ons doel is om jouw droomreis samen te stellen en denken dus graag met je mee.

Mede door de wereld van het internet zijn wij makkelijk bereikbaar op een Nederlands telefoonnummer welke direct doorgeschakeld wordt naar ons hoofdkantoor in Hanoi (je kunt gewoon voor lokaal tarief met ons bellen). Of stuur ons vrijblijvend een e-mail naar één van onze Vietnam reisexperts.

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten.

Nederlands reisbureau in Vietnam (Hanoi)

Je bent harte welkom op ons kantoor in Hanoi. Wij voorzien je van de meest actuele informatie over Vietnam en kunnen je gedetailleerd bijpraten over de mogelijkheden over hoe dit fascinerende land te gaan ontdekken. Wij boeken de voordeligste vlieg-, boot-, bus- en treintickets, comfortabele transfers, hotels met laagste prijsgarantie en organiseren zelf unieke (meerdaagse) excursies.

Het team van Go2Vietnam.nl bestaat uit Vietnamezen en Nederlanders. Een mooi balans, de Vietnamezen kennen het land en de gebruiken op hun duimpje. De Nederlanders en Belgen zorgen ervoor dat de reizen perfect op maat zijn voor de reizigers.

Maak kennis met onze medewerkers. Ze stellen zich graag aan je voor!


Meer informatie over Go2Vietnam.nl

Op zoek naar een bijzondere reiservaring? Een unieke locatie, passend bij jouw reiswensen en budget? Onbezorgd boeken en jouw droomreis beleven? Bij Go2Vietnam.nl boek je jouw reis met de laagste prijsgarantie.

Hier vindt je meer informatie waarom je bij Go2Vietnam.nl op de juiste plek bent.

Waarom Go2Vietnam.nl

Simpel. Je hebt geen maanden de tijd om in Vietnam van dag tot dag te bekijken waar je reis je naar toe brengt. Plus: je hebt het al druk genoeg.

Lees verder

Over ons

Go2Vietnam.nl is een Nederlands reisbureau gevestigd in Vietnam en is gespecialiseerd in bijzondere samengestelde maatwerkreizen door Vietnam.

Lees verder

Ons team

Go2Vietnam.nl is een lokaal Nederlands reisbureau in Vietnam. Onze ervaren Nederlandse en Vlaamse specialisten stellen zich graag even voor

Lees verder

Contact ons

Heb je een specifieke droomreis in gedachten en wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan zeker contact op met één van onze reisspecialisten!

Lees verder

Aanvraag

Een reis naar Vietnam aanvragen is vrijblijvend! Vul je gegevens in en wij maken een mooi reisplan voor je die je binnen enkele dagen zult ontvangen.

Lees verder

Veelgestelde vragen

Er komt heel wat kijken bij een reis naar Vietnam en wij kunnen ons voorstellen dat je nog allerlei praktische en inhoudelijke vragen hebt.

Lees verder

Reisvoorwaarden

Bij het maken van een reservering voor een rondreis naar Vietnam met Go2Vietnam.nl is het goed om op de hoogte te zijn van onze reisvoorwaarden.

Lees verder

Vacatures

We zijn de mooiste reisorganisatie van Vietnam. Althans, dat vinden wijzelf natuurlijk. We zijn een reisorganisatie die gaat voor bijzondere reizen met impact.

Lees verder