257-259 Tran Dang Ninh Street Cau Giay District, Hanoi – Vietnam
+66 82 955 5933
Hotels in Vietnam
De leukste plekjes om te verblijven!

Hotels in Vietnam

De leukste plekjes om te verblijven

We hebben onze speurneus opgezet en zijn met de loep in de hand Vietnam ingetrokken om de leukste, opvallendste, vriendelijkste en spectaculairste hotels en resorts te zoeken. En die zijn er, want alhoewel Vietnam op de meeste plekken geen stromen reizigers ziet, is er genoeg te kiezen.

Er zijn typische stadshotels, die wat ons betreft alleen worden aanbevolen als ze op de allerbeste locaties liggen, op wandelafstand van waar je wilt zijn en wat je wilt zien.

We zijn ook gevallen voor hele kleine homestays met maar een paar bungalows of kamers, waar de familiale sfeer en het uitzicht fantastisch zijn. Je moet hier, zeg maar, op je veranda over de rijstvelden naar de zonsondergang kunnen kijken. Uitzicht vinden we belangrijk, je komt om wat te zien, dus dat mag ook best vanaf je balkon of veranda zijn, zeker in een natuurrijke omgeving. Soms voeren we dat ver door, zodat je in Noord-Vietnam in de valleien tussen de bergen aan de voet van een rivier de nacht door kunt brengen.

Blader eens rustig door ons aanbod, er is genoeg te kiezen. We hebben de hotels opgedeeld in 3 regio’s: noord (onder meer Ninh Binh, Hanoi, Sapa en Halong Bay), centraal (onder meer Hoi An, Hue en Da Nang) en zuid (Ho Chi Minh, Muine, Phu Quoc en de Mekong Delta).

Zeg het maar: wil je verblijven op een heuvel tussen de rijstvelden, op een klassiek Vietnamees Halong schip of midden in Old Quarter in een stadshotel met zwembad?  We zijn er zelf al geweest. Vraag het ons gerust!

Dat wordt kiezen! Een bungalow aan het strand, of op het platteland waar je lekker kunt gaan fietsen, of toch rustig in een tuin met zwembad? Wij hebben deze resorts uitgezocht. Vraag onze tips! Wij zijn er al geweest!

Waar heb je zin in? Op een eiland in de Mekong Delta, liever in een bungalow aan het strand, of centraal in Ho Chi Minh City in een hotel met zwembad?  Wij hebben er al gelogeerd! Wil je tips? Laat het ons weten!